Web Hosting
Web Hosting Web Hosting is the place to store all the source code (code), video, image, ... and database needed for a website to work on the internet environment.

Currently Web Hosting is divided into 2 main categories:

+ Linux Web Hosting:

Linux Web Hosting is suitable for most websites using open source code such as php, python, js ... the most popular languages today. Using information management panels such as cPanel, DirectAdmin, Vesta Panel... and patented technology Litespeed WS, CloudLinux is very convenient and easy to administer.

+ Web Hosting Windows:

Windows Web Hosting is fully compatible with ASP, ASP.NET source code, supports new versions of MSSQL, IIS, Netcore... Easy hosting management with interface, with license software Plesk, IIS.

Now,. Connect Together

Keep in my mind, customer satisfaction and interests are always our priority
Register Online

Register Online

IDC Online provides Online Registration and Payment method for all customers at portal portal.idconline.vn
Sign the contract

Sign the contract

Customers sign a service contract provided by IDC Online and pay by bank transfer, cash...
Dear customer

Dear customer

Applicable to customers using the service in large quantities or entrusting contracts with the form of use first, pay later.

Customers feedback

IDC Online FAQ

Still have questions? Contact us

You can create a ticket to be supported by IDC Online's technical team. Or you can directly contact the Customer Care staff through Website idconline.vn or Hotline: 1900.6452

Currently IDC Online has 3 deposit methods:

- Transfer via Domestic Bank Account.

- OnePay Payment Gateway.

- Paypal

Please select the appropriate deposit method or contact support..

- You will be consulted by the consultant to configure the VPS type suitable for your job and needs.

- Test VPS for 1 day if you use it for the first time.

- Support to change Free IP once / VPS.

- Get instructions for using VPS / Cloud Server.

- Supported during use when VPS / Cloud Server has a problem trying or needing help.

IDC Online is a hosting resource provider. Each server is assigned a separate IP / Username / Password and does not provide it to any other individual or organization and does not interfere. into any activity inside the Client's server.

After receiving the server information, please change the password and update the latest security update packages to ensure the safety of the machine. owner.

IDC Online's VPS & Cloud Server service is self-managed. That is, you will have full control of the Server at the highest management level (Linux is root, Windows is the top management level). Administrator).

This will give you the freedom to customize on the server, can help the server run more applications, optimize service resources, but also mean that you need technical knowledge. and skills to operate the server, thus bringing into full potential when renting a VPS.

For customers who are not specialized in servers, IDC Online provides server administration services from VND 500,000. /Month.

IDC Online's technical team will support Customer's administration, service maintenance, and customer's internal services. Please contact for more details.

VPS provided by IDC Online is a self-managed VPS service. Once provided by IDC Online, Customer will have full control over that server and be responsible for all data. Customers can do whatever they want with that VPS. Contact IDC Online when you need support when you can't connect to the server or need advice within the team's ability technical team.
Kinh nghiệm thuê máy chủ ảo tại Hà Giang

Kinh nghiệm thuê máy chủ ảo tại Hà Giang

Hiện nay, dịch vụ cho thuê máy chủ ảo có vẻ như vẫn khá xa lạ với nhiều đối tượng khách hàng vì tính đặc trưng chuyên ngành của nó. Nhiều người vẫn còn rất mơ hỗ về loại dịch vụ này và cách triển khai dịch vụ này ra sao. Đừng lo, bài viết sau đây sẽ giúp bạn giải quyết các vấn đề đó. Chúng tôi sẽ giúp bạn có cái nhìn tổng quan nhất, hiểu được rõ nhất dịch vụ và cách thuê một máy chủ ảo, đặc biệt đối với khách hàng đang sinh sống và làm việc tại Hà Giang.

Tìm hiểu chi tiết về Cloud Hosting

Tìm hiểu chi tiết về Cloud Hosting

Một vài thuật ngữ như Cloud Hosting, điện toán đám mây, … là những từ đang rất hot và tràn ngập trên khắp các trang mạng hiện nay. Thế nhưng bạn chưa thực sự hiểu ý nghĩa của những cụm từ siêu hot này là gì?

Đăng kí Cloud Server Windows tốt nhất hiện nay tại đâu?

Đăng kí Cloud Server Windows tốt nhất hiện nay tại đâu?

Ngày nay, cùng với sự phát triển nhanh chóng của công nghệ thông tin thì cũng kéo theo hàng ngàn các đơn vị ra đời nhằm kiếm lợi nhuận từ lĩnh vực này. Và thật khó có thể tìm kiếm được một địa điểm cho thuê Windows Cloud Server uy tín nhất hiện nay bởi số lượng là không nhiều. Thế nhưng đừng quá lo lắng, vì ngay trong bài viết này chúng tôi sẽ chỉ cho bạn cách để đăng kí dịch vụ Cloud Server Windows ở một địa chỉ nhất hiện nay.

Những lợi ích của việc dùng máy chủ VPS

Những lợi ích của việc dùng máy chủ VPS

Với vô số những lợi ích mà máy chủ VPS mang lại, khách hàng ngày càng ưa chuộng và tin dùng loại dịch vụ này. Thế nhưng, bạn có chắc bạn đã biết đầu đủ và chính xác tất tần tật những gì mà một máy chủ ảo của thể làm được? Vậy bài viết sau đây sẽ giúp bạn. Bài viết sẽ cung cấp cho bạn cái nhìn tổng quan nhất và sâu nhất về sự hữu ích của những chiếc máy chủ ảo.

Đơn vị cung cấp Cloud Hosting giá rẻ và chất lượng số 1 tại Việt Nam

Đơn vị cung cấp Cloud Hosting giá rẻ và chất lượng số 1 tại Việt Nam

Hiện nay để mua được Cloud Hosting thì không hẳn là một công việc khó khăn gì, nhưng chọn mua ở đâu, mua như nào để đảm bảo uy tín, cũng như chất lượng dịch vụ tốt kèm giá cả phải chăng thì không phải ai cũng biết. Hãy để IDC Online giúp bạn nhé.

Tại sao nên thuê máy chủ ảo Cloud giá rẻ tại Huyện Phúc Thọ Hà Nội?

Tại sao nên thuê máy chủ ảo Cloud giá rẻ tại Huyện Phúc Thọ Hà Nội?

Bạn đang phân vân trong việc lựa chọn giữa hai hình thức là nên mua server hay nên thuê máy chủ ảo Cloud thì phù hợp và tốt nhất cho đơn vị mình tại địa bàn huyện Phúc Thọ? Vậy thì hãy tham khảo ngay bài viết dưới đây để có được câu trả lời tốt nhất cho mình nhé!

Chat Zalo
Đăng kí ngay
0974.388.855
info@idconline.vn