Web Hosting
Web Hosting Web Hosting is the place to store all the source code (code), video, image, ... and database needed for a website to work on the internet environment.

Currently Web Hosting is divided into 2 main categories:

+ Linux Web Hosting:

Linux Web Hosting is suitable for most websites using open source code such as php, python, js ... the most popular languages today. Using information management panels such as cPanel, DirectAdmin, Vesta Panel... and patented technology Litespeed WS, CloudLinux is very convenient and easy to administer.

+ Web Hosting Windows:

Windows Web Hosting is fully compatible with ASP, ASP.NET source code, supports new versions of MSSQL, IIS, Netcore... Easy hosting management with interface, with license software Plesk, IIS.

Now,. Connect Together

Keep in my mind, customer satisfaction and interests are always our priority
Register Online

Register Online

IDC Online provides Online Registration and Payment method for all customers at portal portal.idconline.vn
Sign the contract

Sign the contract

Customers sign a service contract provided by IDC Online and pay by bank transfer, cash...
Dear customer

Dear customer

Applicable to customers using the service in large quantities or entrusting contracts with the form of use first, pay later.

Customers feedback

IDC Online FAQ

Still have questions? Contact us

You can create a ticket to be supported by IDC Online's technical team. Or you can directly contact the Customer Care staff through Website idconline.vn or Hotline: 1900.6452

Currently IDC Online has 3 deposit methods:

- Transfer via Domestic Bank Account.

- OnePay Payment Gateway.

- Paypal

Please select the appropriate deposit method or contact support..

- You will be consulted by the consultant to configure the VPS type suitable for your job and needs.

- Test VPS for 1 day if you use it for the first time.

- Support to change Free IP once / VPS.

- Get instructions for using VPS / Cloud Server.

- Supported during use when VPS / Cloud Server has a problem trying or needing help.

IDC Online is a hosting resource provider. Each server is assigned a separate IP / Username / Password and does not provide it to any other individual or organization and does not interfere. into any activity inside the Client's server.

After receiving the server information, please change the password and update the latest security update packages to ensure the safety of the machine. owner.

IDC Online's VPS & Cloud Server service is self-managed. That is, you will have full control of the Server at the highest management level (Linux is root, Windows is the top management level). Administrator).

This will give you the freedom to customize on the server, can help the server run more applications, optimize service resources, but also mean that you need technical knowledge. and skills to operate the server, thus bringing into full potential when renting a VPS.

For customers who are not specialized in servers, IDC Online provides server administration services from VND 500,000. /Month.

IDC Online's technical team will support Customer's administration, service maintenance, and customer's internal services. Please contact for more details.

VPS provided by IDC Online is a self-managed VPS service. Once provided by IDC Online, Customer will have full control over that server and be responsible for all data. Customers can do whatever they want with that VPS. Contact IDC Online when you need support when you can't connect to the server or need advice within the team's ability technical team.
Đơn vị cho thuê VPS Windows giá rẻ tại TPHCM

Đơn vị cho thuê VPS Windows giá rẻ tại TPHCM

Trong thời đại công nghệ 4.0 hiện nay, người ta không thể phủ nhận rằng VPS Windows đóng một vai trò hết sức quan trọng trong việc làm nền tảng cho website cũng như nâng cao hiệu quả của công tác quản lý kinh doanh. Bạn đang kinh doanh nhỏ lẻ hay làm cho một doanh nghiệp lớn tại TP HCM và đang cần tìm kiếm một nhà cung cấp VPS Windows giá rẻ và uy tín cho đơn vị của mình? Vậy hãy theo dõi ngay bài viết này nhé.

Sử dụng Free Hosting cho website của bạn, hại nhiều hơn lợi?

Sử dụng Free Hosting cho website của bạn, hại nhiều hơn lợi?

Hosting là một dịch vụ công nghệ thông tin được cung cấp bởi một bên thứ ba nhằm mục đích tạo cho người dùng một không gian để lưu trữ các dữ liệu của họ trên Internet. Nhờ những tính năng tuyệt vời của mình mà nhu cầu thuê mua sử dụng hosting ngày càng cao. Hiện nay trên thị trường đã có không ít các địa chỉ cung cấp free hosting cho người dùng. Dịch vụ này được sử dụng như một cách để quảng bá và PR cho thương hiệu.

Giới thiệu về VPS và 4 dịch vụ dùng thử VPS Việt Nam bạn nên tham khảo

Giới thiệu về VPS và 4 dịch vụ dùng thử VPS Việt Nam bạn nên tham khảo

Máy chủ ảo VPS hay còn có tên chính thức là Virtual Private Server là sản phẩm được tạo ra dựa trên phương pháp phân chia một máy chủ vật lý thành nhiều máy chủ ảo khác nhau, chạy trên nhiều hệ điều hành cùng một lúc

Chọn lựa dịch vụ Cloud Server của ai là tốt nhất?

Chọn lựa dịch vụ Cloud Server của ai là tốt nhất?

Nhu cầu dịch vụ Cloud Server của các công ty và doanh nghiệp tại Việt Nam ngày càng tăng lên nên đã kéo theo xuất hiện của rất nhiều những nhà cung cấp dịch vụ Cloud Server trên thị trường. Vậy đâu mới là nhà cung cấp Cloud Server uy tín nhất cho bạn? Hay bạn nên lựa chọn dịch vụ máy chủ Cloud của đơn vị nào là tốt nhất? Tham khảo bài viết này để tìm ra câu trả lời phù hợp nhất cho mình nhé!

Những tính năng nổi bật của Cloud VPS

Những tính năng nổi bật của Cloud VPS

Cloud VPS ra đời chính là một bước tiến rất lớn trong sự phát triển của ngành công nghệ thông tin. Và có lẽ là rất người đã được nghe về thuật ngữ Cloud VPS này, nhưng không phải ai cũng đã hiểu được hết những tính năng vô cùng vượt trội của nó. Vậy thì hãy tìm hiểu kĩ hơn về những tính năng nổi bật của Cloud VPS trong bài viết dưới đây nhé.

Chat Zalo