Email Server
Email Server - By using 1 domain name, and 1 server, then we will set up an email server system on the server, when the email server is set up, you can send and receive mail. directly through the internet with your company's domain name.

- This email system is equipped with automatic virus scanning, Spam filtering, users will be protected to the maximum from threats to their workstations through their users. Using standard protocols POP, IMAP, SMTP... users can send and receive Mail via mail client or webmail.

- The administrator performs the work of administering the Mail Server system through the interface, which is convenient for initialization and easy operation.

Now,. Connect Together

Keep in my mind, customer satisfaction and interests are always our priority
Register Online

Register Online

IDC Online provides Online Registration and Payment method for all customers at portal portal.idconline.vn
Sign the contract

Sign the contract

Customers sign a service contract provided by IDC Online and pay by bank transfer, cash...
Dear customer

Dear customer

Applicable to customers using the service in large quantities or entrusting contracts with the form of use first, pay later.

Customers feedback

IDC Online FAQ

Still have questions? Contact us

You can create a ticket to be supported by IDC Online's technical team. Or you can directly contact the Customer Care staff through Website idconline.vn or Hotline: 1900.6452

Currently IDC Online has 3 deposit methods:

- Transfer via Domestic Bank Account.

- OnePay Payment Gateway.

- Paypal

Please select the appropriate deposit method or contact support..

- You will be consulted by the consultant to configure the VPS type suitable for your job and needs.

- Test VPS for 1 day if you use it for the first time.

- Support to change Free IP once / VPS.

- Get instructions for using VPS / Cloud Server.

- Supported during use when VPS / Cloud Server has a problem trying or needing help.

IDC Online is a hosting resource provider. Each server is assigned a separate IP / Username / Password and does not provide it to any other individual or organization and does not interfere. into any activity inside the Client's server.

After receiving the server information, please change the password and update the latest security update packages to ensure the safety of the machine. owner.

IDC Online's VPS & Cloud Server service is self-managed. That is, you will have full control of the Server at the highest management level (Linux is root, Windows is the top management level). Administrator).

This will give you the freedom to customize on the server, can help the server run more applications, optimize service resources, but also mean that you need technical knowledge. and skills to operate the server, thus bringing into full potential when renting a VPS.

For customers who are not specialized in servers, IDC Online provides server administration services from VND 500,000. /Month.

IDC Online's technical team will support Customer's administration, service maintenance, and customer's internal services. Please contact for more details.

VPS provided by IDC Online is a self-managed VPS service. Once provided by IDC Online, Customer will have full control over that server and be responsible for all data. Customers can do whatever they want with that VPS. Contact IDC Online when you need support when you can't connect to the server or need advice within the team's ability technical team.
Thuê máy chủ ảo, Cloud Server giá rẻ tại Hà Đông

Thuê máy chủ ảo, Cloud Server giá rẻ tại Hà Đông

Bạn ở khu vực Hà Đông, Hà Nội và đang cần tìm hiểu về dịch vụ máy chủ ảo Cloud Server? Bạn chưa biết nên thuê máy chủ ảo Cloud Server ở đâu tại khu vực Hà Đông là tốt nhất? Vậy thì đừng lo vì mọi vấn đề đó của bạn đều sẽ được chúng tôi giải đáp chi tiết nhất ngay trong bài viết dưới đây.

VPS Server có những tính năng gì? Tại sao nên thuê VPS Server?

VPS Server có những tính năng gì? Tại sao nên thuê VPS Server?

Đối với những loại game mới, hot, thu hút cả triệu lượt truy cập truy cập mỗi ngày như PUBG, Among Us,… thì hệ thống máy chủ của chúng cần phải có dung lượng khổng lồ và khả năng xử lý cực khủng. Tuy nhiên, những nhà đầu tư, phát triển game server với số vốn chưa cao thì việc thuê thay vì mua VPS là một trong những giải pháp tốt nhất để những nhà kinh doanh này có thể đầu tư cho lập trình game của mình trước khi có thể thu hồi lại đủ vốn để xây dựng Data Center riêng

4 công ty thuê server ảo tốt nhất Đà Nẵng

4 công ty thuê server ảo tốt nhất Đà Nẵng

Đà Nẵng là một trong số đó. Dịch vụ server ảo phát triển như vậy, nhưng chắc hẳn một bộ phận lớn người dùng tại Đà Nẵng không biết làm thế nào để thuê được một server ảo tốt nhất cho riêng mình.

Những ưu điểm vượt trội của máy chủ VPS ở IDC với các nơi khác

Những ưu điểm vượt trội của máy chủ VPS ở IDC với các nơi khác

Từ khi các dịch vụ liên quan đến công nghệ phát triển mạnh, hàng loạt các trung tâm dịch vụ cũng theo đó mà ra đời và xuất hiện ngày càng nhiều. Các công ty cạnh tranh nhau về đối tượng khách hàng, về mức giá, quy mô. Mỗi công ty lại có một ưu điểm khác nhau so với đối thủ. Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn những ưu điểm vượt trội của một công ty đang được nhiều người ưa chuộng so với các nơi khác- đó là công ty dịch vụ chuyên nghiệp IDC.

Cách thuê máy chủ vật lý chất lượng nhất Hà Nội

Cách thuê máy chủ vật lý chất lượng nhất Hà Nội

Tại Hà Nội, dịch vụ cho thuê máy chủ chất lượng ngày càng trở nên phổ biến đối với nhiều đối tượng khách hàng. Theo đó, nhiều công ty và trung tâm công nghệ cũng xuất hiện dựa trên nhu cầu của khách hàng. Các công ty này đều có những điểm mạnh và điểm yếu khác nhau. Vậy đâu mới là nơi cho thuê chất lượng dịch vụ uy tín, không lừa đảo tại Hà Nội?

Đơn vị cho thuê máy chủ ảo Cloud giá rẻ nhất tại TP HCM

Đơn vị cho thuê máy chủ ảo Cloud giá rẻ nhất tại TP HCM

Bạn đang làm việc ở TP HCM và đang cần tìm một đơn vị cho thuê máy chủ ảo Cloud giá rẻ và chất lượng nhất tại đây? Đây có lẽ sẽ không phải là việc một việc dễ dàng bởi hiện nay đã xuất hiện quá nhiều đơn vị cung ứng loại dịch vụ máy chủ ảo Cloud này, nhất là ở những thành phố lớn như TPHCM, và bạn sẽ không thể biết được đâu là đơn vị đảm bảo nhất về chất lượng và giá cả. Vậy thì có giải pháp nào để tìm được một đơn vị có đủ uy tín nhất không? Hãy tham khảo ngay bài viết sau để có được câu trả lời nhé!

Chat Zalo
Đăng kí ngay
0974.388.855
info@idconline.vn