Email Server
Email Server - By using 1 domain name, and 1 server, then we will set up an email server system on the server, when the email server is set up, you can send and receive mail. directly through the internet with your company's domain name.

- This email system is equipped with automatic virus scanning, Spam filtering, users will be protected to the maximum from threats to their workstations through their users. Using standard protocols POP, IMAP, SMTP... users can send and receive Mail via mail client or webmail.

- The administrator performs the work of administering the Mail Server system through the interface, which is convenient for initialization and easy operation.

Now,. Connect Together

Keep in my mind, customer satisfaction and interests are always our priority
Register Online

Register Online

IDC Online provides Online Registration and Payment method for all customers at portal portal.idconline.vn
Sign the contract

Sign the contract

Customers sign a service contract provided by IDC Online and pay by bank transfer, cash...
Dear customer

Dear customer

Applicable to customers using the service in large quantities or entrusting contracts with the form of use first, pay later.

Customers feedback

IDC Online FAQ

Still have questions? Contact us

You can create a ticket to be supported by IDC Online's technical team. Or you can directly contact the Customer Care staff through Website idconline.vn or Hotline: 1900.6452

Currently IDC Online has 3 deposit methods:

- Transfer via Domestic Bank Account.

- OnePay Payment Gateway.

- Paypal

Please select the appropriate deposit method or contact support..

- You will be consulted by the consultant to configure the VPS type suitable for your job and needs.

- Test VPS for 1 day if you use it for the first time.

- Support to change Free IP once / VPS.

- Get instructions for using VPS / Cloud Server.

- Supported during use when VPS / Cloud Server has a problem trying or needing help.

IDC Online is a hosting resource provider. Each server is assigned a separate IP / Username / Password and does not provide it to any other individual or organization and does not interfere. into any activity inside the Client's server.

After receiving the server information, please change the password and update the latest security update packages to ensure the safety of the machine. owner.

IDC Online's VPS & Cloud Server service is self-managed. That is, you will have full control of the Server at the highest management level (Linux is root, Windows is the top management level). Administrator).

This will give you the freedom to customize on the server, can help the server run more applications, optimize service resources, but also mean that you need technical knowledge. and skills to operate the server, thus bringing into full potential when renting a VPS.

For customers who are not specialized in servers, IDC Online provides server administration services from VND 500,000. /Month.

IDC Online's technical team will support Customer's administration, service maintenance, and customer's internal services. Please contact for more details.

VPS provided by IDC Online is a self-managed VPS service. Once provided by IDC Online, Customer will have full control over that server and be responsible for all data. Customers can do whatever they want with that VPS. Contact IDC Online when you need support when you can't connect to the server or need advice within the team's ability technical team.
Thuê máy chủ Cloud giá tốt và uy tín nhất tại Huyện Gia Lâm

Thuê máy chủ Cloud giá tốt và uy tín nhất tại Huyện Gia Lâm

Câu hỏi về địa chỉ cho thuê dịch vụ máy chủ Cloud luôn là vấn đề được hầu hết người dùng từ cá nhân cho đến các doanh nghiệp hiện nay đặc biệt lưu tâm. Bởi nếu không cẩn thận hay có những hiểu biết nhất định về dịch vụ này thì bạn sẽ rất dễ bị lừa thuê phải những dịch vụ kém chất lượng hoặc là thuê với mức giá quá đắt so với mặt bằng chung.

4 công ty thuê server ảo tốt nhất Đà Nẵng

4 công ty thuê server ảo tốt nhất Đà Nẵng

Đà Nẵng là một trong số đó. Dịch vụ server ảo phát triển như vậy, nhưng chắc hẳn một bộ phận lớn người dùng tại Đà Nẵng không biết làm thế nào để thuê được một server ảo tốt nhất cho riêng mình.

VPS Windows là gì? Địa chỉ cho thuê VPS Windows giá rẻ và uy tín

VPS Windows là gì? Địa chỉ cho thuê VPS Windows giá rẻ và uy tín

VPS Windows là gì? Ưu và nhược điểm khi sử dụng VPS Windows? Hay thuê VPS Windows ở đâu giá rẻ và chất lượng nhất? Hãy đọc ngay bài viết chia sẻ dưới đây của IDC Online để có được những thông tin hữu ích nhất về VPS Windows nhé!

Chuyển đổi kỹ thuật số thông qua tự động hóa Cloud Server

Chuyển đổi kỹ thuật số thông qua tự động hóa Cloud Server

Tự động hóa Cloud Server giúp loại bỏ các quy trình thủ công và lặp đi lặp lại này để triển khai và quản lý khối lượng công việc. Để thực hiện tự động hóa này, phòng kỹ thuật phải sử dụng các công cụ điều phối và tự động hóa chạy trên môi trường ảo hóa của doanh nghiệp.

Làm thế nào để Cloud Hosting có thể trở nên có lợi cho việc kinh doanh trực tuyến của bạn?

Làm thế nào để Cloud Hosting có thể trở nên có lợi cho việc kinh doanh trực tuyến của bạn?

Cho dù bạn đang lên kế hoạch bắt đầu một trang web mới cho doanh nghiệp của mình hay trang web Thương mại điện tử của bạn chỉ đơn giản là phát huy hết tiềm năng của gói Server / Hosting hiện tại, Cloud Server có thể là một giải pháp vượt trội so với Server / Hosting truyền thống.

Phân biệt Shared Hosting, Dedicated Server, VPS, Cloud Server

Phân biệt Shared Hosting, Dedicated Server, VPS, Cloud Server

Phân biệt Shared Hosting, Dedicated Server, VPS, Cloud Server

VPS Hosting là gì? Ưu và nhược điểm của VPS Hosting

VPS Hosting là gì? Ưu và nhược điểm của VPS Hosting

VPS là thuật ngữ viết tắt của cụm Virtual Private Server – máy chủ ảo cá nhân. VPS Hosting là một trong các dịch vụ hosting phổ biến nhất hiện nay mà bạn có thể sử dụng làm cơ sở nền tảng cho website. Nó là sự kết hợp chủ yếu giữa Shared Hosting và Dedicated Hosting.

Thuê máy chủ ảo ở Nghệ An

Thuê máy chủ ảo ở Nghệ An

Nghệ An là một trong những mảnh đất có truyền thống hiếu học nhất nước ta. Các nhân tài ở Nghệ An đã đóng góp cho đất nước biết bao điều tốt đẹp. Với nguồn trí tuệ tuyệt vời như vậy, hàng loạt các dịch vụ được tạo ra để đáp ứng nhu cầu cấp thiết của con người. Và dịch vụ cho thuê máy chủ ảo cũng theo đó mà ra đời để đáp ứng nhu cầu lưu trữ và xử lý số liệu cho các cá nhân, doanh nghiệp hay tổ chức làm về công nghệ.

Chat Zalo