Data Security Solutions
Data Security Solutions
Infrastructure Virtualization Solutions
Infrastructure Virtualization Solutions
Network Infrastructure Solutions
Network Infrastructure Solutions
Data Backup Solutions
Data Backup Solutions
System Load Balancing Solutions
System Load Balancing Solutions
Solutions for storing Big Data
Solutions for storing Big Data
Email Server Solutions
Email Server Solutions
Web Hosting Solutions
Web Hosting Solutions
Database Server Solutions
Database Server Solutions
Game Server Solutions, App
Game Server Solutions, App
Streaming Video Conferencing Solutions
Streaming Video Conferencing Solutions
Internet of Things(IoT) Solutions
Internet of Things(IoT) Solutions

Private VPS, simple, affordable, completely managed by experts

Increasingly innovative, highly persuasive, maintaining, step by step closely following the mission's important information quality requirements.

IDC Online Home

Now,. Connect Together

Keep in my mind, customer satisfaction and interests are always our priority
Register Online

Register Online

IDC Online provides Online Registration and Payment method for all customers at portal portal.idconline.vn
Sign the contract

Sign the contract

Customers sign a service contract provided by IDC Online and pay by bank transfer, cash...
Dear customer

Dear customer

Applicable to customers using the service in large quantities or entrusting contracts with the form of use first, pay later.

Customers feedback

IDC Online FAQ

Still have questions? Contact us

You can create a ticket to be supported by IDC Online's technical team. Or you can directly contact the Customer Care staff through Website idconline.vn or Hotline: 1900.6452

Currently IDC Online has 3 deposit methods:

- Transfer via Domestic Bank Account.

- OnePay Payment Gateway.

- Paypal

Please select the appropriate deposit method or contact support..

- You will be consulted by the consultant to configure the VPS type suitable for your job and needs.

- Test VPS for 1 day if you use it for the first time.

- Support to change Free IP once / VPS.

- Get instructions for using VPS / Cloud Server.

- Supported during use when VPS / Cloud Server has a problem trying or needing help.

IDC Online is a hosting resource provider. Each server is assigned a separate IP / Username / Password and does not provide it to any other individual or organization and does not interfere. into any activity inside the Client's server.

After receiving the server information, please change the password and update the latest security update packages to ensure the safety of the machine. owner.

IDC Online's VPS & Cloud Server service is self-managed. That is, you will have full control of the Server at the highest management level (Linux is root, Windows is the top management level). Administrator).

This will give you the freedom to customize on the server, can help the server run more applications, optimize service resources, but also mean that you need technical knowledge. and skills to operate the server, thus bringing into full potential when renting a VPS.

For customers who are not specialized in servers, IDC Online provides server administration services from VND 500,000. /Month.

IDC Online's technical team will support Customer's administration, service maintenance, and customer's internal services. Please contact for more details.

VPS provided by IDC Online is a self-managed VPS service. Once provided by IDC Online, Customer will have full control over that server and be responsible for all data. Customers can do whatever they want with that VPS. Contact IDC Online when you need support when you can't connect to the server or need advice within the team's ability technical team.
Thuê máy chủ VPS ở Quảng Ninh

Thuê máy chủ VPS ở Quảng Ninh

Bạn ở Quảng Ninh và bạn muốn thuê dịch vụ máy chủ VPS? Nhưng liệu bạn có thật sự tìm được trung tâm uy tín và chất lượng? Và liệu bạn có cần phải di chuyển xa để đăng kí thuê dịch vụ máy chủ ảo này. Bài viết này sẽ bạn giải quyết tất cả những điều trên. Bài viết cung cấp cho bạn địa chỉ thuê máy chủ VPS tại Quảng Ninh ngay tại nhà mà không cần phải đi đâu xa.

Thuê máy chủ ảo ở Lào Cai

Thuê máy chủ ảo ở Lào Cai

Bạn ở Lào Cai, và bạn muốn thuê dịch vụ máy chủ ảo để phục vụ cho công việc và mục đích tương lai của bản thân? Thế nhưng bạn lại không biết nên thuê dịch vụ ở đâu thì đảm bảo chất lượng tốt nhất? Đừng lo, hãy đến với bài viết của chúng tôi. Bài viết này sẽ cung cấp cho bạn nơi cho thuê dịch vụ máy chủ ảo đảm bảo uy tín 100% tại Lào Cai

Cách lựa chọn máy chủ vật lý cho doanh nghiệp nhỏ

Cách lựa chọn máy chủ vật lý cho doanh nghiệp nhỏ

Tại Việt Nam hiện nay, có hàng loạt các dịch vụ ra đời, trong đó có các dịch vụ liên quan đến máy chủ như máy chủ vật lý, máy chủ ảo hay Cloud Server ,… Giữa nhiều lựa chọn như vậy, nhiều người luôn băn khoăn, không biết đâu mới là loại dịch vụ thực sự phù hợp với mình và công việc hiện tại. Nhất là đối với các doanh nghiệp vừa và nhỏ, với số vốn giới hạn thì vấn đề này quả thật nan giải.

Bạn đã biết cách thuê máy chủ ảo Cloud Server giá rẻ tại Ba Đình chưa?

Bạn đã biết cách thuê máy chủ ảo Cloud Server giá rẻ tại Ba Đình chưa?

Hiện nay, nhu cầu sử dụng dịch vụ máy chủ ảo Cloud Server ngày càng gia tăng mạnh mẽ đã kéo theo sự ra đời của vô cùng nhiều các nhà cung cấp dịch vụ. Điều này khiến cho không chỉ người dùng ở khu vực Ba Đình mà còn ở trên cả nước cảm thất hoang mang, lo lắng trong việc lựa chọn đơn vị cung cấp dịch vụ máy chủ ảo.

Top 5 nhà cung cấp dịch vụ Cloud Hosting uy tín tại Hà Nội

Top 5 nhà cung cấp dịch vụ Cloud Hosting uy tín tại Hà Nội

Bạn đang gặp vấn đề khó khăn khi phải lựa chọn một đơn vị cung cấp dịch vụ Cluod Hosting uy tín tại Hà Nội? Vậy thì đừng lo vì ngay dưới đây sẽ là 5 đề cử nhà cung cấp Cloud Hosting chất lượng nhất tại Hà Nội do IDC Online tổng hợp được để gửi đến bạn. Hãy cùng tìm hiểu chi tiết nhé!

Thuê máy chủ ảo ở Đà Lạt

Thuê máy chủ ảo ở Đà Lạt

Đà Lạt nổi tiếng với khung cảnh lãng mạn với nhiều cánh đồng hoa nên thơ. Không chỉ vậy, dịch vụ công nghệ ở Đà Lạt cũng cực kỳ phát triển, phục vụ tốt nhất cho cuộc sống của con người. Dịch vụ cho thuê máy chủ ảo là một trong những dịch vụ đang ngày phát triển hiện nay ở đây, với mục đích phục vụ nhu cầu lưu trữ dữ liệu của con người. Nếu như bạn đang không biết cách để thuê dịch vụ máy chủ ảo khi ở Đà Lạt thì bài viết sau đây sẽ giúp ích cho bạn.

Máy chủ vật lý là gì?

Máy chủ vật lý là gì?

Ngày nay, với sự phát triển của công nghệ, đâu đâu cũng có các dịch vụ công nghệ đáp ứng mọi nhu cầu của con người. Từ tivi, điện thoại đến máy giặt, điều hòa,… tất cả đều để đáp ứng nhu cầu sử dụng của một nhóm đối tượng nào đó trên thị trường. Còn đối với các doanh nghiệp hoặc các cá nhân , tổ chức hay làm về công nghệ, họ lại quan tâm đến dịch vụ cho thuê máy chủ vật lý.

Chat Zalo
Đăng kí ngay
0974.388.855
info@idconline.vn