Selection
Selection When choosing a hosting provider, make sure it's a company with a good track record of taking security issues seriously. It's best to avoid free hosting services that lack the necessary features. commitment to confidentiality.

- Avoid using default ports

- Use the firewall, set the rules in the firewall.

- Setup antivirus software

- Close all unnecessary ports

- Backup data regularly

- Security of accounts in the server, passwords of accounts must be of high difficulty, remove unnecessary accounts.

Now,. Connect Together

Keep in my mind, customer satisfaction and interests are always our priority
Register Online

Register Online

IDC Online provides Online Registration and Payment method for all customers at portal portal.idconline.vn
Sign the contract

Sign the contract

Customers sign a service contract provided by IDC Online and pay by bank transfer, cash...
Dear customer

Dear customer

Applicable to customers using the service in large quantities or entrusting contracts with the form of use first, pay later.

Customers feedback

IDC Online FAQ

Still have questions? Contact us

You can create a ticket to be supported by IDC Online's technical team. Or you can directly contact the Customer Care staff through Website idconline.vn or Hotline: 1900.6452

Currently IDC Online has 3 deposit methods:

- Transfer via Domestic Bank Account.

- OnePay Payment Gateway.

- Paypal

Please select the appropriate deposit method or contact support..

- You will be consulted by the consultant to configure the VPS type suitable for your job and needs.

- Test VPS for 1 day if you use it for the first time.

- Support to change Free IP once / VPS.

- Get instructions for using VPS / Cloud Server.

- Supported during use when VPS / Cloud Server has a problem trying or needing help.

IDC Online is a hosting resource provider. Each server is assigned a separate IP / Username / Password and does not provide it to any other individual or organization and does not interfere. into any activity inside the Client's server.

After receiving the server information, please change the password and update the latest security update packages to ensure the safety of the machine. owner.

IDC Online's VPS & Cloud Server service is self-managed. That is, you will have full control of the Server at the highest management level (Linux is root, Windows is the top management level). Administrator).

This will give you the freedom to customize on the server, can help the server run more applications, optimize service resources, but also mean that you need technical knowledge. and skills to operate the server, thus bringing into full potential when renting a VPS.

For customers who are not specialized in servers, IDC Online provides server administration services from VND 500,000. /Month.

IDC Online's technical team will support Customer's administration, service maintenance, and customer's internal services. Please contact for more details.

VPS provided by IDC Online is a self-managed VPS service. Once provided by IDC Online, Customer will have full control over that server and be responsible for all data. Customers can do whatever they want with that VPS. Contact IDC Online when you need support when you can't connect to the server or need advice within the team's ability technical team.
Cho thuê máy chủ Cloud giá rẻ tại Quận Thủ Đức

Cho thuê máy chủ Cloud giá rẻ tại Quận Thủ Đức

Việc tìm kiếm một đơn vị cho thuê máy chủ Cloud chưa bao giờ là dễ dàng bởi sự ra đời và xuất hiện của quá nhiều nhà cung cấp dịch vụ. Mà đặc biệt là ở khu vực quận Thủ Đức TPHCM, một nơi phát triển rất sầm uất với rất nhiều các công ty, doanh nghiệp mọc lên từng ngày. Vậy nên làm thế nào để thuê được máy chủ Cloud giá rẻ mà vẫn chất lượng ở tại khu vực này. Hãy cùng tìm kiếm giải pháp ngay trong bài viết sau nhé.

IDC Online – Dịch vụ Cloud Hosting hàng đầu tại Việt Nam

IDC Online – Dịch vụ Cloud Hosting hàng đầu tại Việt Nam

Cloud Hosting đang được là một dịch vụ lưu trữ website phổ biến hàng đầu tại Việt Nam hiện nay. Nó nhận được rất nhiều sự chú ý của người dùng nhờ những tính năng vượt trội hơn hẳn các dịch vụ hosting cũ, đã không còn đáp ứng được nhu cầu của các công ty, doanh nghiệp.

Loại website nào nên sử dụng Cloud Hosting?

Loại website nào nên sử dụng Cloud Hosting?

Hiện nay có một loại hosting đang rất phổ biến và được nhiều người dùng lựa chọn là loại hosting tốt nhất đó chính là Cloud Hosting. Và chắc có lẽ bạn đã biết rằng để website có thể hoạt động được thì cần phải có Hosting. Thế nhưng có một vấn đề đang khiến nhiều người phải đau đầu đó là không biết liệu website của mình có phù hợp với dịch vụ hosting này?

Nên lựa chọn Cloud Hosting Window hay Linux ?

Nên lựa chọn Cloud Hosting Window hay Linux ?

Cloud Hosting Windows và Cloud Hosting Linux là hai dịch vụ lưu trữ đang được các công ty, doanh nghiệp lựa chọn như là chìa khóa quyết định sự thành công cho công việc kinh doanh của mình. Nhưng nếu bạn chưa biết nên lựa chọn Cloud Windows hay Cloud Hosting Linux là tốt hơn thì hãy tham khảo ngay trong bài viết dưới đây nhé.

Máy chủ ảo VPS là gì? Công dụng, tính năng và cách sử dụng VPS

Máy chủ ảo VPS là gì? Công dụng, tính năng và cách sử dụng VPS

Virtual Private Server hay còn viết tắt là VPS, là một dạng máy chủ ảo hoạt động dựa trên phương pháp phân chia một máy chủ vật lý thành nhiều máy chủ ảo, tức là một máy chủ có thể chạy nhiều hệ điều hành cùng một lúc. Mỗi VPS là một hệ thống hoàn toàn biệt lập, có hệ điều hành riêng, có CPU, ổ đĩa, RAM và địa chỉ IP riêng.

Chat Zalo